Seguint el nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD). T’ informem que nom de l’empresa, tractem la informació que ens facilites per tal de gestionar la teva vinculació amb Retaule Centre d’Arts i Estudis per tal d'oferir-te i informar-te sobre els nostres cursos, tallers i monogràfics. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a RETAULE CENTRE D'ARTS I ESTUDIS s.c.p estem tractant les seves dades personals per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

 

Denominació social:

Retaule Centre d'Arts i Estudis

 

Número d'identificació fiscal:

J66545054

 

Domicili social:

Carrer Llança 54

08015 Barcelona

 

Correu electrònic:

retaule@gmail.com

 

telèfon:

+34934261309

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa Retaule Centre d'Arts i Estudis amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Retaule Centre d'Arts i Estudis i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Retaule Centre d'Arts i Estudis

Calle Llança 54 08015 Barcelona

Teléfono: +34934261309 +34934261309

Horario de secretaria:

De lunes a viernes de 10 a 13h i de 15 a 19h.

También puedes ponerte en contacto con nosotros utilizando nuestro formulario de contacto.

Retaule Centre d'Arts i Estudis a les xarxes socials.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2016 RETAULE // design by Núria Coll